Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@03:31:30 GMT

حتی در اتاق عمل بیمار کرونایی خوابانده‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۶۷۳۹

حتی در اتاق عمل بیمار کرونایی خوابانده‌ایم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت که حتی در اتاق عمل بیمار کرونایی خوابانده‌ایم.

دکتر بهروز کلیدری، ظهر روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: امروز وضعیت استان آنقدر حاد شده است که باید یک بیمار از بیمارستان کرونایی مرخص و بیمار دیگر جایگزین او شود.

وی تاکید کرد: اگر محدودیت‌ها اجرا نشود و روند بیماری به همین منوال ادامه یابد بطور قطع باید منتظر بیماران بر زمین مانده پشت درِ بیمارستان‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیدری ادامه داد: با افزودن اتاق‌های عمل و راهروی بیمارستان الزهرا، تعداد تخت‌های بستری در این مرکز به ۸۵۰ و در بیمارستان امین به ۶۰ تخت می‌رسد.

وی یادآو شد: تا چند ماه گذشته بیشترین میزان مرگ و میر را در افراد بالای ۷۰ تا ۸۰ سال داشتیم اما امروز غالب مرگ و میرها در سنین ۴۰ تا ۶۰ ساله هاست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه امروز به نقطه شکنندگی ساختار درمان رسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: پیشتر درخواست قرنطینه کامل داده شد اما با آن موافقت نکردند و ما امروز باردیگر این درخواست را از متولیان امر داریم.

دکتر کلیدری هشدار داد: در صورت موافقت نکردن با تعطیلی کامل اصفهان، بطور قطع آسیب جدی بر پیکره شهر وارد می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با اشاره به کمبود پرستار اعلام کرد: نیاز جدی به ۲۵۰ پرستار داریم که با استفاده از توان بیمارستان‌های کوچک توانستیم کمبود یکصد پرستار را جبران کنیم.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۶۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موفق به شناسایی تعداد سه هزار و ۸۳۶ بیمار خاص و صعب‌العلاج شده‌ایم.

دکتر الهام بهره‌مندافزود: این تعداد شامل سه هزار و ۲۷۵ بیمار مبتلا به دیابت، ۱۹۹ کاندید پیوند، ۱۵۹ بیمار نیازمند به دیالیز، ۱۳۸ بیمار مبتلا به ام اس، هشت بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه، ۴۲ بیمار مبتلا به هموفیلی، ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی، یک بیمار مبتلا به‌ای بی و یک بیمار مبتلا به اوتیسم هستند.

وی گفت: از جمله راه‌کار‌های پیشگیری از مبتلا شدن خود و یا خانواده به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج می‌توان به مشاورهٔ ژنتیک و غربال‌گری قبل تولد در افراد پرخطر، اصلاح سبک زندگی در ابعاد تغذیه‌ای، رفتاری، استعمال نکردن دخانیات، الکل، ورزش و افزایش فعالیت‌های بدنی، متناسب کردن وزن، پرهیز از مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده، افزایش مصرف سبزی‌جات و میوه، کاهش مصرف نمک، کاهش فشار‌های روانی و دوری از استرس و اضطراب است.

دیگر خبرها

  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان امید شهرستان مهرستان
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی